joi, 22 martie 2012

Turism


MoldovaSRL vă propune foi turistice prin Moldova:

-Diving în Lunca Bâcului, aveţi posibilitatea să vă scufundaţi în cele mai adânci locuri ale râului Bâc. Achitând o taxă adăugătoare(poltoruşcă de bere) instructorului nostru Ion Gavrilovici Topor, veţi învăţa secretele divingului de la cel mai calificat specialist din Moldova.

-Safari Tour prin Poşta Veche. Aveţi posibilitatea să urmăriţi viaţa de zi cu zi a unei specii unice în aceste zone şi anume gopnic de poşta veche. Cel mai important că de lumea sălbatică vă va despărţi doar parbrizul maşinei.

-Degustări de vin la Cricova. Alege acest tour şi vei avea posibilitatea să guşti cele mai alese vinuri în beciul lui Moş Ion de la Cricova. Brânza, roşiile şi tazicul sunt din partea casei.

-Vrei să simţi spiritul satului moldovenesc. Colhozul "70 de ani fără roadă" invită la prelucrarea pământului în satul Cruzeşti. După o săptâmână de "odihnă" în satul Cruzeşti veţi fi plăcut impresionat de bronzul obţinut în acest timp cât şi de sacul de cartoafe oferit de administraţia colhozului. Cazarea se efectuează în clubul satului Cruzeşti.

-Vă invităm la Rally-ul Bălţi-Edineţ-Briceni care va avea loc pe traseul dintre locălităţiile date. "Acest traseu este unul foarte greu din cauza gropilor, puţini ajung la Finish" a remarcat pilotul Mikko Hirvonen la ediţia trecută. Vă aşteaptă un show incendiar!

Rezervările se fac din timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu