luni, 26 martie 2012

Patrioții Moldovei

Zilele trecute am dat de un site plin cu патриоци аи молдовей. Cel mai interesant că acești patripuli ai Moldovei nu știu nici o boabă română, oops mă scuzați dragi patripuli, moldovenească, dar au tupeu băieții să ne învețe cum să trăim la noi în țară, cu cine să drujim cu cine nu, cui să oferim curul la bataie șamd.

Deci vreau să vă bucur ochii cu niște comentarii pe care le lasă patripulii acolo pe site.

Primul pe listă îi unul din Siberia care ”so vazamnit” că el îi ca la dânsu acasă și știe a cui sunt aceste pământuri mai bine ca cei care s-au născut aici. Enjoy.
Toleranța noastră, a românilor față de venitici, mai bine zis nu a românilor dar a muldovenilor care iubesc să pupe în cur de dimineață până seara și care când se trezesc într-un loc glamouros din capitală încep a pizdi într-o rusă de îți vine să-i îmfli botul deodată cum deschide balabolca, le-au creat impresia rușilor că sunt la ei acasă. Deci ”Rumînî ne proidut” la dânșii acasă. Pizdos Tovarași!
Și asta nu e tot, sunt alții mai pizdoși ca cei de sus, cei mai pizdoși doresc să schimbe tricolorul, să schimbe limba, să vorbească toți rusa să șie savetskii saiuz. Chiar mii interesant de când rușii ne știu mai bine istoria?
P.S.
Cu câteva sute de ani în urma, când Moldova a devenit gubernie rusească a avut loc o colonizare imensă a teritoriului Republicii Moldova cu ruși, ucraineni și găgăuji, a doilea val de colonizare a avut loc imediat după terminarea celui de al doilea război mondial. Toată chestia asta s-a făcut  cu scopul că dacă chiar și vom căpăta independență și vom dori să ne unim cu țara mamă să existe în țară un contigent de oameni care vor fi împotriva românizării. Azi se vede roadele acestei colonizări. Rușii, Ucrainenii, Găgăujii și ”Moldoveni Prostalani” care când aud de România parcă aud de dracul. Această practică s-a observat și în țările baltice dar acolo nativii au mai mult curaj și au demonstrat cine e stăpân eliminând din circulație limba rusă. Deci dacă conducerea noastră nu va lua măsuri de rigoare (învățământ doar în limba română, publicitate în limba română, persoanele publice să fie doar vorbitorii de limbă română, megapizdele de discoteci glamuroase să fie doar în română) atunci ne vom trezi că vom fi robi la noi acasă și așa azi ne dictează veneticii cum să trăim. Nu mă credeți? Intrați pe site-ul respectiv și citiți comentariile, eu personal după trei comentarii am deschis ebay să caut un AK-47! Dați un share văr rog să vadă și alții. Hai noroc!







Un comentariu: